MedCare

Because We Care

Združujemo bogate izkušnje in znanja s področja farmacevtske in zdravstvene industrije ter trženjskega raziskovanja in svetovanja napodročju zdravstva.

Najem strokovnega sodelavca za promocijo in trženje pri strokovni javnosti

Specializirani smo za trženje in promocijo farmacevtskih izdelkov (RX, OTC in prehranska dopolnila), medicinskih pripomočkov in kozmetike pri strokovni javnosti. Obiski naših strokovnih sodelavcev so namenjeni različnim specializacijam zdravnikov, zobozdravnikov, lekarnam, specializiranim prodajalnam, šolam in vrtcem. Pokrivamo Adriatik regijo (Slovenija, Hrvaška, Srbija in BiH).

Osebno komunikacijo s strokovno javnostjo nadgrajujemo s profesionalnim pristopom, spoštovanjem časa drugih ter poznavanjem potreb trga.

Zadovoljstvo naročnika, za katerega tržimo izdelke, je za nas ključnega pomena. Prepoznavanje prednosti, kvalitete ter priporočanje izdelkov končnim kupcem, pa naš skupni cilj. Obiski naših strokovnih sodelavcev so izpeljani intenzivno, a vendar z največjo možno mero odličnosti. Poseben poudarek dajemo odlično izpeljanemu prodajnemu pristopu pri posameznem obisku.

Kontaktirajte Medcare

Potrebujete strokovnega sodelavca na terenu? Kontaktirajte nas!

Scroll to Top

Povpraševanje

"*" indicates required fields

Kontaktna oseba*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.