MedCare

Because We Care

Združujemo bogate izkušnje in znanja s področja farmacevtske in zdravstvene industrije ter trženjskega raziskovanja in svetovanja napodročju zdravstva.

Storitve podjetja MedCare

Najem strokovnega sodelavca

Specializirani smo za trženje in promocijo farmacevtskih izdelkov (RX, OTC in prehranska dopolnila), medicinskih pripomočkov in kozmetike pri strokovni javnosti. Obiski naših strokovnih sodelavcev so namenjeni različnim specializacijam zdravnikov, zobozdravnikov, lekarnam, specializiranim prodajalnam, šolam in vrtcem. Pokrivamo Adriatik regijo (Slovenija, Hrvaška, Srbija in BiH).

Marketinške raziskave

Smo strokovnjaki za upravljanje in pozicioniranje blagovnih znamk s področja zdravstva in farmacije. Nudimo izvedbo širokega spektra marketinških raziskav v zdravstvu in farmaciji. MedCare ima dolgo tradicijo zbiranja podatkov z različnimi metodologijami. Projekti in izvedba le teh so popolnoma prilagojeni naročnikovim željam in potrebam.

Klicni center

V našem klicnem centru imamo posebej usposobljene strokovnjake, z dolgoletnimi izkušnjami pri izvajanju telemarketinga ter tudi anketiranja strokovne javnosti.

Zagovarjamo stališče, da je za tovrstno komunikacijo potreben posebej usposobljen kader, z jasnimi znanji v zdravstvu in farmaciji. Ravno zato je naša komunikacija s strokovno javnostjo na izredno visokem in profesionalnem nivoju. To prepoznavajo tudi naši naročniki.

Najem promotorke za promocijo in trženje

Nudimo najem svetovalk oziroma promotork za trženje vaših produktov znotraj lekarne ali specializirane prodajalne ter na različnih kongresih. Po dogovoru so lahko naše svetovalke prisotne tudi na večjih internih dogodkih naročnika. Naša ekipa svetovalk je profesionalna, izkušena, strokovna in zanesljiva.

Iskanje strokovnega kadra

Če se v vašem podjetju izkaže potreba po okrepitvi tima z novimi sodelavci, predvsem v oddelkih marketinga in prodaje, vam lahko pomagamo pri izbiri ustreznega kandidata.

Smo v dnevnih stikih z različnimi profili kandidatov, z izjemnimi posamezniki na področju farmacevtskega marketinga in prodaje. Delujemo v farmacevtski in zdravstveni industriji, zato lažje v celoti razumemo vaše potrebe, vaše strateške cilje in vaša pričakovanja glede izbire ustreznega kandidata. Zagotavljamo vam pristop po meri, ustrezno svetovanje in izbor kandidatov.

Digitalni marketing

Stalno strokovno izobraževanje zdravnikov in farmacevtov je njihova poklicna odgovornost in dolžnost. V kolikor želimo, da zdravniki in farmacevti sledijo najnovejšim trendom na trgu, se morajo stalno izpopolnjevati in nadgrajevati svoje strokovno znanje. Glede na njihovo polno zasedenost, je to za njih izjemno težko in obremenjujoče. Zato ponujamo prijaznejše, bolj dinamične izobraževalne prakse.

Prodajni treningi in izobraževanja

Naši prodajni treningi so posebej prilagojeni za strokovne sodelavce na terenu ter za prodajne in marketinške ekipe.

Treningi in izobraževanja so vodeni s strani strokovnjaka z dolgoletnimi priznanimi domačimi in mednarodnimi izkušnjami pri vodenju uspešnih prodajnih oddelkov, ima ustrezne mednarodne certifikate. Naš vrhunski ekspert je priznan specialist na vodstvenih pozicijah v mednarodnih korporacijah.  Pod njegovim vodenjem prodajne ekipe dosegajo vrhunske rezultate in zavidljivo rast poslovanja.

Kontaktirajte Medcare

Scroll to Top

Povpraševanje

"*" indicates required fields

Kontaktna oseba*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.